• Keranjang Belanja

  • Diskon Hari Ini


  • Testimonials

    Mujahid W

    saya sudah 3 kali berbelanja di homerianshop, dan sejauh ini hasilnya tidak mengecewakan. Pelayanannya tanggap dan ramah juga. Kalo bisa koleksi bukunya ditambahin lagi bung biar saya makin sering belanja disini. Hehehe

    yansen

    saya pikir pertamanya ini cuma web abal2.. namun setelah melakukan pemesanan.. agan yg ini responnya cepat, service juga memuaskan deh.. T.O.P.B.G.T RECOMMENDED..!!! tenkiu gan..

    Harits Luqman Hakim

    saya doakan semoga homerianshop tambah pelanggannya, tambah koleksi buku bagusnya, tambah penggemarnya, tambah murah bukunya (hehehe), tambah baik dan tambah pesat omsetnya. hatur nuhun.

    DeVe

    Homerianshop: tempatnya buku-buku baru dan klasik yang mencerahkan dengan pelayanan yang memuaskan. Btw, buku pesanan saya sudah sampai. Thanks ya Min. :)

    F. Devita

    pertama kali belanja di homerian dan langsung puas banget dengan pelayanannya. awalnya sempat ragu apa ini benar2 toko buku online dan bukan tipu-menipu. tapi ternyata memang benar-benar kok. buku yang saya cari di toko-toko buku lokal nggak ada, ada di sini. pengirimannya pun cepat. bayar hari ini, dikirim hari ini juga, selang sehari sudah sampai di rumah dengan selamat. thank you, homerianshop! benar-benar membantu saya mendapatkan buku untuk bahan skripsi.

    Azfan Luthfi

    Terima Kasih Homerianshop, buku pesanan saya sudah saya terima dengan selamat.. :)

    danang hadiyanto

    Toko buku dengan koleksi yang "wow". Sudah 3kali beli buku di homerian, dan pelayanannya selalu memuaskan. Sangat direkomendasikan untuk para pecinta buku. :)

    fransiska anggrian

    finally i got my package. baru pertama kali belanja di sini, dan udh ngerasa puas bgt. toko buku online yg TOP bgt. highly recommended utk yg msih ragu2 utk belanja, bnran ga akan nyesal utk service ny.

    Timothy Stevano

    Homerianshop mungkin menurut gw adalah toko buku paling keren yang pernah ada,koleksi buku2nya non-mainstream semua,hal yang gk pernah gw temuin di toko buku lain (yang ****** itu lo,taukan?,tapi harganya mencekik),buku2nya murah2 semua,pas buat kantong anak SMA seperti saya,jangan ragu ya beli buku di Homerian shop,karena toko yang namanya mirip2 nama bapaknya Bart Simpson ini bener2 recomended!!!

    Jeanne Francoise

    Homerianshop tempat belanja buku-buku cerdas. Service-nya tidak mengecewakan dan koleksi buku-bukunya menarik. Senang bisa berbelanja di Homerianshop! Highly recommended!

     Isi Testimonial

     

  • TIKI/JNE/POS Indonesia
    Tracking Number:



  • fanbox

  • Visitor Counter

    • 2 Users Online
      Total kunjungan 596,195

The Shop

LoadingUpdating...
dokumenter

 

Etre Et Avoir (dir. Nicolas Philibert)

Like New
...


Être et avoir is a charming and intimate portrait of a single-class primary school in rural France and its inspirational teacher.
Ranging in age from four to ten, the small handful of pupils are taught by the remarkable and wise Georges Lopez, whose patient and enlightened methods highlight a genuine affection for his young charges.

Offering a touching and absorbing look at the heart of a village community, director Nicolas Philibert’s film was a surprise cinema hit which was warmly received by critics and won numerous awards including a BAFTA and a European Film Award.
Etre Et Avoir (dir. Nicolas Philibert)Detail Produk
Product details

Actors: Georges Lopez
Directors: Nicholas Philibert
Format: PAL
Language: French
Subtitles: English
Region: Region 2 (This DVD may not be viewable outside Europe. Read more about DVD formats.)
Number of discs: 1
Classification: U
Studio: Artificial Eye
DVD Release Date: 8 Jun 2009




 
Berat : 0.3 ons

Harga: Rp.158.000

Produk ini habis terjual.

Burma VJ: Reporting from a Closed Country (dir.Anders Østergaard)

Like New

his film offers a rare inside look into the 2007 uprising in Myanmar through the cameras of the independent journalist group, Democratic Voice of Burma. Anders +++stergaard was originally planning to make a small half-hour portrait of a young Burmese video reporter, "Joshua", member of an underground network of activists who daily risk their lives to document the oppressive conditions in the country. Then suddenly, in September 2007, chaotic events involving the rebellion of Buddhist monks against Burma's military junta not only threw the local video reporters into the assignment of a lifetime, it also forced the Danish filmmaker to retool his project. While 100,000 people (including thousands of Buddhist monks) took to the streets to protest the country's repressive regime that held the country hostage for over 40 years, foreign news crews were banned to enter the country and the Internet was shut down. The Democratic Voice of Burma, a collective of 30 anonymous and underground video journalists (VJs) recorded these historic and dramatic events on handycams and smuggled the footage out of the country, broadcasting it worldwide via satellite. Risking torture and life imprisonment, the VJs vividly document the brutal clashes with the military and undercover police - and then they themselves became targets of the authorities.
Burma VJ: Reporting from a Closed Country (dir.Anders Østergaard)Detail Produk
# Directors: Anders Østergaard
# Format: Color, Dubbed, NTSC, Widescreen
# Language: Danish
# Region: Region 1 (U.S. and Canada only. Read more about DVD formats.)
# Aspect Ratio: 1.85:1
# Number of discs: 1
# Rated: NR (Not Rated)
# Studio: Oscilloscope Laboratories
# DVD Release Date: June 15, 2010
# Run Time: 84 minutes




 
Berat : 0.3 kg

Harga: Rp.200.000

Produk ini habis terjual.

Exit Through The Gift Shop (dir. Banksy)

Like New

The world's first street art disaster movie. Exit Through The Gift Shop is the groundbreaking film from Banksy the world's most famous graffiti artist; a global phenomenon with a fiercely guarded anonymity. Capturing the exhilarating behind-the-scenes world of graffiti art, an eccentric Frenchman tries to film and befriend Banksy, only for the artist to turn the camera back on its owner with spectacular results. Featuring exclusive footage of Banksy, Shepard Fairey, Invader and many more of the world's most infamous graffiti artists at work, Exit Through The Gift Shop is the hilarious true story of low-level criminality, companionship and incompetence. The story of how one man set out to film the un-filmable. And failed.




Exit Through The Gift Shop (dir. Banksy)Detail Produk
Product details

Actors: Banksy, Rhys Ifans
Directors: Banksy
Format: PAL
Language English
No Subtitle
Region: Region 2 (Hanya bisa diputar dengan DVD Player ALL Region atau dimainkan di komputer dengan menggunakan software any slysoft dvd/dvd pass key)
Number of discs: 1
Classification: 15
Studio: Revolver Entertainment
DVD Release Date: 6 Sep 2010
Run Time: 86 minutes




 
Berat : 0.3 kg

Harga: Rp.158.000

Produk ini habis terjual.

Capitalism: A Love Story (dir. Michael Moore)

Like New



Capitalism: A Love Story (dir. Michael Moore)Detail Produk
Product details

Actors: Michael Moore
Directors: Michael Moore
Format: PAL
Language English
Subtitles: English
Region: Region 2
Number of discs: 1
Classification: 12
Studio: Paramount Home Entertainment
DVD Release Date: 24 May 2010




 
Berat : 0.3 kg

Harga: Rp.158.000

Produk ini habis terjual.

Switch to our mobile site